5 najboljših piscev vsebin o umetni inteligenci

Vsebina je kralj za SEO in redno pridobivanje sveže vsebine je lahko včasih izjemno. Na srečo obstaja nekaj odličnih orodij, ki lahko ustvarjalcem vsebine in piscem pomagajo s svežo vsebino, idejami za članke, generatorji naslovov in opisov, zaključki, odgovori tipa Quora in še veliko več.

Kovačnica člankov

Article Forge je odlično mesto za pisanje člankov za vaše spletno mesto oz. blog. Ima veliko orodij, s katerimi poskrbite, da bodo članki, ki jih ustvarite, videti profesionalni. API lahko uporabite za avtomatizacijo postopka ustvarjanja člankov. Uporabite lahko vnaprej pripravljene konektorje ali ustvarite svoje.

Article Forge je na voljo na podlagi naročnine. Programska oprema vam omogoča izdelavo neomejenega števila člankov v nekaj minutah. Ima garancijo vračila denarja brez vprašanj. Za začetek boste morali napisati 10 člankov in jih poslati. Za lažje ustvarjanje člankov lahko uporabite tudi orodja tretjih oseb. Če nimate veliko časa, lahko to storite tudi od doma. Najboljše pri tem je, da lahko orodje uporabljate s katerim koli drugim programom.

Če vas skrbi kakovost, lahko preizkusite 30-dnevno politiko vračila kupnine brez vprašanj. Izdelati boste morali 10 člankov za garancijo vračila denarja, da boste upravičeni do vračila. Če pa z rezultati niste zadovoljni, lahko dobite povračilo. Če želite prejeti vračilo, morate najprej ustvariti deset člankov s programsko opremo. Nato boste morali objaviti vsaj 10 člankov, da zagotovite, da ste z izdelkom zadovoljni.

WriteSonic

Vsebino lahko ustvarite na različne načine. Uporabite ga lahko tudi za pisanje objav na spletnem dnevniku ali prodajnih pisem. Ustvarite lahko tudi ideje za naslove in opise izdelkov. S 5000+ ocenami s petimi zvezdicami Writesonic podpira trdna skupina vlagateljev iz Silicijeve doline. Storitev vam lahko pomaga ustvariti učinkovito marketinško kopijo in pri tem, da opazite svoje podjetje. Poleg tega lahko dobite pomoč, ki jo potrebujete, da pridobite več strank.

Za avtomatizacijo procesa vsebinskega trženja lahko uporabite Writesonic. Ima intuitiven uporabniški vmesnik in njegove funkcije so preproste za razumevanje. Funkcije nadzorne plošče so razvrščene po kategorijah. Vsaka kategorija ima več kot 50 funkcij. Vse kar morate storiti je, da izberete enega in vnesete svoje podatke, da dobite želene rezultate. Na voljo so možnosti kratkoročne vsebine in dolgoročne vsebine. Orodja so uporabniku prijazna in ponujajo številne možnosti za izpolnjevanje vaših potreb.

Writesonic lahko uporabite za ustvarjanje člankov v različnih slogih. Ne glede na to, ali ste bloger ali prodajalec vsebine, lahko uporabite Writesonic za ustvarjanje najboljše vsebine. Je enostaven za uporabo in na izbiro je veliko funkcij. Z več kot 50 funkcijami vam lahko Writesonic pomaga ustvariti članke poljubne dolžine. Uporabite ga lahko za vse vrste vsebin, vključno z objavami v blogih, prodajnimi pismi in promocijsko e-pošto. Uporabite ga lahko tudi za pisanje dolgoročnih in kratkoročnih vsebin.

RYTR.me

Če želite pisati vsebino za svojo spletno stran ali blog, Rytr.me vam lahko pomaga. Namesto da bi porabili ure in ure za ustvarjanje popolne objave, lahko Rytr preprosto podate parametre in on bo naredil ostalo. Vsebino lahko celo prilagodite z različnimi jezikovnimi nastavitvami, tonom in ključnimi besedami. Platforma vam omogoča tudi shranjevanje predhodno ustvarjene vsebine in njeno uporabo kot referenco. Podpira 29 jezikov, vključno s hindijščino, in ga lahko brezplačno preizkusite.

Uporabniki lahko upravljajo člane ekipe in spremljajo njihovo zaračunavanje z Rytr. Ima impresivno funkcijo upravljanja ekipe, ki je še posebej uporabna za marketinške agencije. Omogoča, da ekipe delajo na več projektih hkrati in vsakemu članu ekipe dodelijo individualne naloge. Njegovo orodje za pisanje z umetno inteligenco je na voljo v Chromu in Firefoxu, kar olajša dodajanje novih članov. Za tiste, ki želijo delati na več projektih hkrati, ima Rytr razširitev za chrome, ki jo lahko dodate v svoj brskalnik.

Z Rytrjem lahko samodejno ustvarite podnaslove za objave v spletnem dnevniku. Samo izberite temo in ključne besede, povezane z njo, in program bo ustvaril vsebino za vas. S tem orodjem, ki ga poganja AI, lahko tudi izboljšate kakovost katerega koli besedila. Torej, nadaljujte in dodajte Rytr v svoj arzenal orodij! Če ste pripravljeni začeti z močjo ustvarjanja vsebine vašega spletnega dnevnika ali spletnega mesta, ki jo poganja umetna inteligenca, si jo privoščite!

Copy.ai

Če delate v e-trgovini, vam lahko koristi uporaba Copy.AI< /a>‘s storitev ustvarjanja trženjskih kopij z umetno inteligenco. Program je zasnovan za ustvarjanje različnih vrst vsebin, kot so teme spletnih tečajev, skripte YouTube, digitalni oglasi in objave v družabnih medijih. Z izpolnitvijo serije kratkih vprašanj bo Copy.AI za vas ustvaril deset edinstvenih marketinških kopij. Prav tako vam pomaga ustvariti privlačnejšo kopijo za vaše spletno mesto. Ne glede na to, ali morate promovirati izdelek, oglaševati storitev ali pridobiti več potencialnih strank, je Copy.AI pravo orodje za pisanje besedil z umetno inteligenco za vas.

Tonski modulator Copy AI vam omogoča prilagajanje tona in vsebine vaše kopije s pomočjo umetne inteligence. Na voljo je devet prednastavljenih tonov in ustvarite lahko ton po meri. Čeprav ima Copy AI nekaj slabosti, je njegova knjižnica predlog in orodij obsežna. Ta funkcija je še posebej uporabna za ljudi, ki delajo sami. Poleg tega je AI za kopiranje cenejši od svojih konkurentov in ima veliko brezplačnih funkcij za začetnike. Poleg tega je njegova platforma enostavnejša za uporabo kot njeni konkurenti, tako da vam ne bo treba najeti tekstopisca ali sami pisati dolgoročne vsebine.

Čeprav je programska oprema zelo učinkovita, ne more zaznati vsake napake v vaši vsebini. Morda boste spregledali nekatere slovnične napake, vendar lahko označi tudi druge težave, vključno z napakami pri angažiranju. Ni natančna ocena vaše kakovosti pisanja, vendar vam lahko pomaga izboljšati slog in glas. Grammarly je zaznal 17% plagiatorstva, kar je še vedno veliko, a je boljše orodje kot nič. Slaba stran Grammarlyja je, da ne podpira uredniške vsebine in morate plačati za načrt Pro. Brezplačni načrt je na voljo sedem dni. Vendar ne podpira urejanja in izvoza.

Word.ai

Glavna značilnost WordAi je možnost prepisovanja celih odstavkov in stavki. Ta storitev uporablja obdelavo naravnega jezika za optimizacijo vašega besedila za berljivost. Čeprav to ni najugodnejša možnost, lahko postopek prepisovanja precej poenostavi. Slaba stran WordAi je, da ni brezplačen. Na voljo so trije plačljivi načrti. Če nimate proračuna, da bi porabili toliko, lahko začnete z brezplačnim načrtom in preverite, ali ustreza vašim potrebam.

Nato boste morali izbrati možnosti. WordAi ima različne nastavitve za različne jezike. Nekateri od njih so lahko v pomoč, vi pa lahko uporabite tistega, ki vam najbolj ustreza. Izberete lahko tudi jezik, na katerega želite ciljati, in v katerega izvozite svojo vsebino. Nato lahko svoje nove objave izvozite na različne platforme. Ko končate postopek urejanja, boste svoje stvaritve lahko delili z drugimi.